Al weken lang werkt een groot deel van Nederland vanuit huis en gelukkig is onze maatschappij daar online goed op ingericht. Nu de coronacrisis al een aantal weken duurt zijn we inmiddels buiten de deur gewend geraakt aan de “anderhalvemeter samenleving”. We lopen met een grote boog om elkaar heen en in winkels is het helemaal niet vreemd om via plexiglas te communiceren. Wij merken dat hierdoor ook andere bedrijven graag de deuren voor het personeel weer willen openstellen, maar wel “coronaproof”. En dat is nu juist het punt: werknemers maken zich ongerust en u als werkgever wilt vertrouwen scheppen met adequate en efficiënte maatregelen, zodat de veiligheid zo optimaal mogelijk is. U zult ongetwijfeld vragen hebben als: welke maatregelen kunnen wij als bedrijf nemen en waar halen we eventuele veiligheidsproducten vandaan?

De Veiligheidscirkel kan u hierbij helpen, want de “anderhalvemeter”-situatie heeft zo haar uitdagingen. Wij kunnen voor u op locatie een onafhankelijke veiligheidscheck doen en naar aanleiding hiervan adviseren over mogelijke aanpassingen. Het kunnen eenvoudige aanpassingen zijn zoals stickers, plexiglas en/of een andere indeling van de werkplekken. Daarnaast kunnen wij samen met u het ontruimingsplan doornemen; voldoet deze aan de eisen van de anderhalvemeter samenleving? En de RI&E, de Risico Inventarisatie & Evaluatie, ook hierin kunnen wij u assisteren als het gaat om aanpassing of uitbreiding van dit plan.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op via info@dumol.nl of via telefoonnummer 075-6151045