Ontdek bij TOP BHV alles voor effectieve bedrijfshulpverlening. Advies, cursussen, locaties en ontruimingsoefeningen. Onze BHV-cursussen bieden kennis en praktische training. Kies voor gemak met cursussen op eigen locatie.

Wij onderhouden brandmeldinstallaties, noodverlichting, EHBO-koffers en AED's. Voor optimale veiligheid en gemoedsrust. Contacteer ons voor op maat gemaakte onderhoudsplannen.

Klassikaal, online en op eigen locatie. Vergroot je veiligheidsbewustzijn en leer volgens de VCA-richtlijnen werken. Kies jouw cursusoptie en investeer in de veiligheid van je team. Schrijf je vandaag nog in voor een VCA-cursus bij TOP VCA.

Dé plek voor vacatures in de hulpverlening en veiligheidssector. Breed scala aan vacatures voor brandweer, BHV, beveiliging en veiligheidsadvies. Vind hier je nieuwe TOP Safety Job!

Beveiligingsoplossingen voor evenementen, bouwplaatsen en in het verkeer, op maat gemaakt. Kwaliteit, professionaliteit en zorg voor eigendommen staan centraal.

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industrieel brandwacht). Bijna al onze collega’s zijn werkzaam (geweest) bij een veiligheidsregio in Nederland.

Alle expertise onder één dak

Bij Veiligheidscirkel vind je alle expertise op het gebied van (brand)veiligheid onder één dak. Onze topbedrijven bieden een breed scala aan diensten om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan praktijkgerichte BHV-trainingen, ontruimingsoefeningen, ontruimingsplannen en -plattegronden, controle en onderhoud van AED-apparatuur, blusmiddelen, inhuur van Rijksgediplomeerde Brandwachten en veiligheidspersoneel.

Al meer dan 10 jaar zijn wij dé betrouwbare partner die bedrijven en organisaties ontzorgt op het gebied van veiligheid. Onze cursussen zijn praktijkgericht en interactief, waarbij de cursist centraal staat. Wij bieden trainingen op maat, zodat je op inzichtsniveau de benodigde vaardigheden ontwikkelt en tijdens calamiteiten doordachte beslissingen kunt nemen.

Bij Veiligheidscirkel streven we ernaar om (brand)veiligheid voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken. Wij nemen de complexiteit uit handen en zorgen ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan alle veiligheidsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar een hoger veiligheidsniveau kunnen tillen.

Een aantal van onze klanten

Het laatste nieuws

Vacature: Administratieve Duizendpoot
Vacature: Administratieve Duizendpoot

Veiligheidscirkel, onderdeel van BHVNederland, redt mensenlevens door het verzorgen van op maat gemaakte praktijkgerichte trainingen, het geven van advies op…

Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?
Ben jij een ervaren monteur blusmiddelen?

Binnen de Veiligheidscirkel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur blusmiddelen! Wie zijn wij? Bij Veiligheidscirkel vind je alle…

Het belang van het inhuren van evenementenbeveiligers voor een succesvol evenement
Het belang van het inhuren van evenementenbeveiligers voor een succesvol evenement

Evenementen vormen een dynamische en drukke omgeving waarbij grote aantallen mensen samenkomen. Om de veiligheid van zowel bezoekers als organisatoren…

075 615 1045
Contact
Expertise en ervaring
Maatwerkoplossingen
Praktijkgericht leren
Klantgerichte benadering
Veiligheidscirkel
Handelsweg 35 Unit 33-35
1525RG Wormerveer
Bel 075 615 1045
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes